Понеділок, 29.04.2024, 00:06
Хорольський районний Центр
дитячої та юнацької творчості
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Українські свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2018 » Березень » 6 » Презентація виставки робіт керівників гуртків
14:39
Презентація виставки робіт керівників гуртків

      Уже стало доброю традицією щорічно у переддень такого чудового свята Міжнародного дня прав жінок і миру влаштовувати виставку творчого доробку керівників гуртків та вихованців Центру дитячої та юнацької творчості. 

     Цього року на виставці «І знову прийшла весна», презентація якої вібдулася у Будинку вчителя 05.02.2018, представлені творчі роботи саме керівників гуртків. Адже відомо, що керівник гуртка тільки тоді зможе навчити дітей, коли сам є майстром своєї справи. Із 6 напрямків гурткової роботи взяли найчисельніший, найширший художньо-естетичний, який об’єднує декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво.

      Серед 38 гуртків різного спрямування, які відвідують 864 вихованці - 23 гуртки саме художньо-естетичного напрямку, куди залучено 580 дітей. Роботу гуртків даного напрямку організовано як на базі міських, так і у сільських закладах загальної середньої освіти: народної творчості «Соняшник» (Іщенко Н.О.), «Берегиня» та оригамі «Журавлик» (Книжова М.О.), декупажу «Креатив» (Масенко В.О), народної іграшки «Вернісаж» (Музиченко Н.О.), працюють на базі Хорольської гімназії, народної творчості «Майстриня» (Шепель А.В.), оригамі «Журавлик» (Книжова М.О.) у Хорольській школі №1, «Дивоцвіт» (Гнаток Р.С.) у Хорольській школі №3, ляльковий театр «Чародії» (Горбенко Т.М.), бісероплетіння «Сходинки» (Русин Т.І.), народної творчості «Розмай» (Стойко О.В.) у НВК м.Хорола. У сільських закладах загальної середньої освіти: Вишняківській ЗОШ гурток соломоплетіння «Колосок» (Петровська Л.М.), гуртки народної творчості «Долоньки» (Ковтун І.О.) у Вишневому НВК, «Чарівничка» (Белименко Т.І.) у Петракіївському НВК, «Колорит» (Ватуля Л.М.) у Трубайцівській ЗОШ, тістопластики «Веселе тісто» (Потерайло Н.М.) у Староаврамівсткій ЗОШ, художньої вишивки «Рушничок» (Солодка Т.В.) та ліплення з полімерної глини «Перлинка» (Кононенко А.О.) у Штомпелівській ЗОШ. Також організовано роботу двох гуртків мистецтва нашого народу «Чомучки» (Гріневич Т.В.) та «Пізнайко» (Іщенко Н.О.) на базі закладів дошкільної освіти «Веселка» та «Яблунька». Саме творчі роботи названих керівників гуртків стали окрасою виставки.

     Усі вироби вирізняються своєю оригінальністю виконання, високою майстерністю та вишуканістю.

     Перед початком огляду виставки присутніх привітали вихованці вокального гуртка «Мелодія» ХРЦДЮТ та учні музичної школи зі своїми педагогами Людмилою Мартьян, Іриною Мельник, а також методист ХРЦДЮТ Оксана Стойко у супроводі гітари з віночком українських пісень.

 

Переглядів: 245 | Додав: horol-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Друзі сайту

«Методичний портал»


«Козельщинський Будинок дитячої та юнацької творчості»


«Решетилівський районний Будинок дитячої та юнацької творчості»


«Український державний центр позашкільної освіти»

Форма входу
Погода
Хорол 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz