Вівторок, 30.04.2024, 04:20
Хорольський районний Центр
дитячої та юнацької творчості
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Українські свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2017 » Грудень » 28

 Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. Безліч позитивних емоцій у передчутті новорічних веселощів та сюрпризів чекала на учасників святкового дійства (дітей пільгової категорії) – районної новорічної ялинки, яке відбувалося у районному будинку культури. У святі взяли участь 300 учнів з 24 закладів загальної середньої освіти. Учасники заходу мали змогу переглянути новорічну театралізовану казку „Жив був пес“ та з великим задоволенням взяли участь у конкурсно-ігровій програмі, підготовленій педагогічним колективом ХРЦДЮТ. Із захопленням дітлахи грали в «Сніжки», «Переправу на крижинах», «Новорічний хокей», «Чарівні капелюшки», відгадували загадки, вітали з наступаючими святами присутніх свята, отримуючи подарунки та солодощі.

Переглядів: 258 | Додав: horol-cdut | Дата: 28.12.2017 | Коментарі (0)

В повітрі чути музику чарівну,

Дзвенить сніжинок гомін золотий.

Всім гарні і святкові привітання,

Стоїть вже на прозі Рік Новий!

Таким словами розпочалося дійство, приурочене відкриттю головної новорічної ялинки району, яке вже традиційно проходить в день Святого Миколая. На центральній площі міста зібралися жителі міста та району, щоб святково і весело відкрити цикл новорічно-різдвяних свят.

З привітальним словом до присутніх звернулися голова Хорольської РДА Лариса Миколаївна Звірко, голова районної ради Вір Анатоліївна Мартюк та міський голова Сергій Михайлович Волошин.

Ведуча свята Зима (Оксана Стойко, методист ХРЦДЮТ) та казкові герої Снігурка (Олена Левіна), Миколай (Володимир Григораш), Дід Мороз (Атрем Пермяков), Фіксіки (Саша Величко, Даша Левіна), Півник (Катя Очеретько), Собачка (Настя Бондаренко), Машенька (Альона Кулик), Ведмідь (Сергій Ярошенко) дарували дітям та дорослим веселощі та розваги. З великим задоволенням дітвора грала в такі ігри як «Гра в сніжки», «Кольорова фантазія», «Додай слівце», «Новорічне караоке» та інші, отримуючи різноманітні призи та солодкі подарунки. А для того, щоб гості не замерзли, вони залюбки брали участь у танцювальних іграх та хороводах.

Приємні музичні дарунки звучали від юних аматорів сцени, вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

І ось настала найсвятковіша мить. Всі присутні разом словами: «Один, два, три, ялиночко, світи!!!» закликали запалити яскраві святкові вогні на ялинці.

У веселому хороводі закружляли навкруг головної героїні свята всі учасники святкового дійства.

Святкову концертно-розважальну програму підготували працівники та вихованці Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості. Новорічні подарунки, призи та солодощі придбані за кошти районної державної адміністрації, районної та міської рад, відділу освіти, молоді та спорту. Озвучення забезпечив відділ культури та туризму.

Переглядів: 230 | Додав: horol-cdut | Дата: 28.12.2017 | Коментарі (0)

Архів записів
Друзі сайту

«Методичний портал»


«Козельщинський Будинок дитячої та юнацької творчості»


«Решетилівський районний Будинок дитячої та юнацької творчості»


«Український державний центр позашкільної освіти»

Форма входу
Погода
Хорол 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz