Четвер, 02.05.2024, 13:39
Хорольський районний Центр
дитячої та юнацької творчості
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Українські свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Архів матеріалів

        Під час новорічно-різдвяних шкільних канікул у Хорольському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося інсценізоване дитяче свято «Новорічні пригоди Алі в Країні Недоладії», яке підготували вихованці гуртка виразного читання «Ластівка» з керівником Світланою Михайлівною Рябенко. В ході заходу була проведена розважально-ігрова програма. У веселому хороводі закружляли навкруг ялинки учасники та гості свята.

         По закінченню дійства діти отримали новорічні призи, які вручила Тамара Миколаївна Горбенко, директор ХРЦДЮТ.

Переглядів: 224 | Додав: horol-cdut | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

 Новий рік! Ці слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами. Безліч позитивних емоцій у передчутті новорічних веселощів та сюрпризів чекала на учасників святкового дійства (дітей пільгової категорії) – районної новорічної ялинки, яке відбувалося у районному будинку культури. У святі взяли участь 300 учнів з 24 закладів загальної середньої освіти. Учасники заходу мали змогу переглянути новорічну театралізовану казку „Жив був пес“ та з великим задоволенням взяли участь у конкурсно-ігровій програмі, підготовленій педагогічним колективом ХРЦДЮТ. Із захопленням дітлахи грали в «Сніжки», «Переправу на крижинах», «Новорічний хокей», «Чарівні капелюшки», відгадували загадки, вітали з наступаючими святами присутніх свята, отримуючи подарунки та солодощі.

Переглядів: 259 | Додав: horol-cdut | Дата: 28.12.2017 | Коментарі (0)

В повітрі чути музику чарівну,

Дзвенить сніжинок гомін золотий.

Всім гарні і святкові привітання,

Стоїть вже на прозі Рік Новий!

Таким словами розпочалося дійство, приурочене відкриттю головної новорічної ялинки району, яке вже традиційно проходить в день Святого Миколая. На центральній площі міста зібралися жителі міста та району, щоб святково і весело відкрити цикл новорічно-різдвяних свят.

З привітальним словом до присутніх звернулися голова Хорольської РДА Лариса Миколаївна Звірко, голова районної ради Вір Анатоліївна Мартюк та міський голова Сергій Михайлович Волошин.

Ведуча свята Зима (Оксана Стойко, методист ХРЦДЮТ) та казкові герої Снігурка (Олена Левіна), Миколай (Володимир Григораш), Дід Мороз (Атрем Пермяков), Фіксіки (Саша Величко, Даша Левіна), Півник (Катя Очеретько), Собачка (Настя Бондаренко), Машенька (Альона Кулик), Ведмідь (Сергій Ярошенко) дарували дітям та дорослим веселощі та розваги. З великим задоволенням дітвора грала в такі ігри як «Гра в сніжки», «Кольорова фантазія», «Додай слівце», «Новорічне караоке» та інші, отримуючи різноманітні призи та солодкі подарунки. А для того, щоб гості не замерзли, вони залюбки брали участь у танцювальних іграх та хороводах.

Приємні музичні дарунки звучали від юних аматорів сцени, вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

І ось настала найсвятковіша мить. Всі присутні разом словами: «Один, два, три, ялиночко, світи!!!» закликали запалити яскраві святкові вогні на ялинці.

У веселому хороводі закружляли навкруг головної героїні свята всі учасники святкового дійства.

Святкову концертно-розважальну програму підготували працівники та вихованці Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості. Новорічні подарунки, призи та солодощі придбані за кошти районної державної адміністрації, районної та міської рад, відділу освіти, молоді та спорту. Озвучення забезпечив відділ культури та туризму.

Переглядів: 231 | Додав: horol-cdut | Дата: 28.12.2017 | Коментарі (0)

       Пам’ять про жахливі події Голодомору 1932-1933 років й досі жива для цілого українського народу. На якомусь генетичному рівні ми, ті, що народилися уже в мирні часи, в новому столітті, відчуваємо біль та тривогу, печаль наших предків, розділяємо їхню долю. І це ще раз доводить, що національність, духовна спорідненість українців позачасова, вона не має просторових обмежень.

         Напередодні чергової роковини Голодомору, який забрав мільйони невинних життів, у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася тематична сторінка «Літопис трагедії і застороги», у ході якої без натуралістичних подробиць методист Оксана Володимирівна Стойко описала українську трагедію, а  керівник гуртка бісероплетіння «Сходинки» Тетяна Іванівна Русин провела майстер-клас по виготовленню квітки-незабудьки – символа пам’яті й застороги.

      Проведення таких заходів дає дітям надію на майбутнє, допомагає усвідомлювати їм свою причетність до сильної нації, яка змогла витримати жорстокі випробування долі та вистояти у них, не втративши власну честь і гордість.

Переглядів: 233 | Додав: horol-cdut | Дата: 21.11.2017 | Коментарі (0)

Діти — майбутнє кожної держави. Як найвразливіша частина суспільства, вони потребують особливого захисту й піклування. Яка б не була розумна і талановита дитина, вона все ж потребує дорослої опіки й уваги, турботи, любові, захисту і постійної підтримки.

20 листопада - Всесвітній день дитини, тому для вихованців Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості випала щаслива нагода розпочати тиждень з радістю, іграми, сюрпризами.

Під час ескспрес-подорожі «Святкова карусель» дітлахи піднімали настрій «смішною кулькою», пригадували свої права за допомогою вправи «годинник», а їх найпотаємніші бажання обов’язково збудуться завдяки «чарівній квітці».

Задоволені учасники ігрової подорожі отримали призи.

Переглядів: 263 | Додав: horol-cdut | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

10 листопада 2017 року в Хорольському районному Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів ЗНЗ району, на якому були присутні Рубашка Сергій Миколайович, методист районного методичного кабінету, Горбенко Тамара Миколаївна, директор Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості.

Планом роботи методобєднання було передбачено розгляд таких питань:

1. «Огляд-конкурс команд КВН. Запитання – відповіді» (Рубашка С.М.,).

2. «Проектна діяльність як засіб активізації діяльності учнівського самоврядування» (Стойко О.В., методист ХРЦДЮТ).

3. Представлення проектів учнівського самоврядування – учасників обласного фестивалю-конкурсу учнівський проектів «Ми віримо в гарне майбутнє» (Науменко С.В., педагог-організатор Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІст., Очеретько Н.М., педагог-організатор Хорольської СШ І-ІІІст. №1).

У ході роботи учасники засідання (керівники команд та члени журі) разом з Сергієм Миколайовичем Рубашкою детально розглянули положення про обласний огляд-конкурс команд КВН, зупиняючись на вирішенні важливих питань.

Перед представленням проектів учнівського самоврядування Оксана Володимирівна Стойко, методист ХРЦДЮТ, ознайомила присутніх з проектною діяльністю у виховній роботі, яка є перспективною складовою освітнього процесу і створює умови творчого саморозвитку та самореалізації учнів.

Далі на розгляд були представлені проекти:

у номінації «Ми за здоровий спосіб життя» - «Навчаючись, зберігаємо здоров’я» (команда учнівського самоврядування «Темп» Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІст., координатор Науменко С.В.);

у номінації «Я - громадянин України» - «Ми – діти твої, Україно» (команда учнівського самоврядування «Творці майбутнього» ХСШ І-ІІІст. №1, координатор Очеретько Н.М.);

у номінації «Допоможи ближньому своєму» - «Нехай лунає істина свята – людина починається з добра» (команда учнівського самоврядування «Небайдужі серця» Новоаврамівської гімназії, координатор Ганзенко Л.П.).

Наприкінці роботи учасники семінару отримали методичні брошури на допомогу педагогу-організатору «Проектна діяльність».

Переглядів: 239 | Додав: horol-cdut | Дата: 10.11.2017 | Коментарі (0)

13 жовтня в переддень Дня Українського Козацтва та Дня Захисника України для вихованців  Центру дитячої та юнацької творчості була проведена патріотична гра "Козацька держава - наша гордість і слава". Під час гри вихованці брали участь у конкурсі на знання історії "Україна - це наша країна", вікторині "Козацькі клейноди", естафетній грі "Козацькі замальовки".

 

Переглядів: 265 | Додав: horol-cdut | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0)

   Педагогічний колектив та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості кожного року ретельно готуються до Дня міста. Ось і цього року на святі була презентована виставка їх творчих робіт та проведені майстер-класи по виготовленню виробів різними видами мистецтва.

Переглядів: 280 | Додав: horol-cdut | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0)

    У цьому році Хорольський районний Центр дитячої та юнацької творчості представляв наш район на Національному Сорочинському ярмарку.

Переглядів: 260 | Додав: horol-cdut | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0)

Уже стало традицією представляти доробки вихованців та керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості на районному святі до Дні району.

Переглядів: 242 | Додав: horol-cdut | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 »
Архів записів
Друзі сайту

«Методичний портал»


«Козельщинський Будинок дитячої та юнацької творчості»


«Решетилівський районний Будинок дитячої та юнацької творчості»


«Український державний центр позашкільної освіти»

Форма входу
Погода
Хорол 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz